Data not populated until item is moved from column to row then back again

3 posts, 0 answers
  1. Gareth
    Gareth avatar
    6 posts
    Member since:
    Oct 2012

    Posted 30 Oct 2012 Link to this post

    As title.

    Data is not populated with columns rows and value configured at design time.
    I have to move one or more of the fields from column to row and back again to their original places to retrieve the data.

    Also the forum doesn't repaint and fields vanish until form is resized.
  2. Ivan Todorov
    Admin
    Ivan Todorov avatar
    688 posts

    Posted 02 Nov 2012 Link to this post

    Hello Gareth,

    Thank you for writing.

    I was not able to observe the described behavior. I would kindly ask you to send me a sample project which reproduces the issue. This will let me investigate it and provide you with further support. You can open a new support ticket to attach the project or you can use your previous thread "Selecting Values Throws NullReferenceException" which I have converted to a support ticket.

    Looking forward to hearing from you.

    All the best,
    Ivan Todorov
    the Telerik team
    Q3’11 of RadControls for WinForms is available for download (see what's new). Get it today.
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. Gareth
    Gareth avatar
    6 posts
    Member since:
    Oct 2012

    Posted 07 Nov 2012 Link to this post

    I've attached a project to the ticket you converted to a support ticket.


    Thanks
Back to Top