General Discussions

?
IsCached ?
Started by Shawn Krivjansky, 19 Oct 2011
2
posts
2134
visits
Last post by Jan Blessenohl
20 Oct 2011
Admin
?
One database but persistence classes in two DLLs
Started by Tomasz M.Lipiński, 18 Oct 2011
2
posts
2099
visits
Last post by Alexander
20 Oct 2011
Admin
?
Slow First Response
Started by Ted, 18 Oct 2011
4
posts
2308
visits
Last post by Ted
19 Oct 2011
?
Update db schema - new open access
Started by Saene, 04 Oct 2011
4
posts
2270
visits
Last post by PetarP
19 Oct 2011
Admin
?
Insert of class 'xyz' is not allowed. exception
Started by adi, 19 Apr 2011
4
posts
2498
visits
Last post by Alexander
19 Oct 2011
Admin
?
Auto Generate DTOs
Started by Duncan, 13 Oct 2011
3
posts
2436
visits
Last post by Serge
18 Oct 2011
Admin
?
Update from Database fails
Started by Sparks IT Ops, 06 Oct 2011
3
posts
2259
visits
Last post by Geoff
17 Oct 2011
?
Telerik ORM 2010.1 gives error Cannot find resource NorthwindModel.rlinq embedded in assembly ConsoleApplication1
Started by Andre, 09 Jul 2010
24
posts
6528
visits
Last post by Serge
17 Oct 2011
Admin
?
Custom Types in domain model
Started by Norbert, 10 Oct 2011
2
posts
2008
visits
Last post by Ady
13 Oct 2011
Admin
a
Description is missing in xml documentation
Started by Norbert, 12 Oct 2011
2
posts
2059
visits
Last post by Serge
13 Oct 2011
Admin
?
Exit transactions if record exists
Started by Duncan, 10 Oct 2011
2
posts
1980
visits
Last post by Alexander
12 Oct 2011
Admin
?
Upgrade database from model - name of current database ?
Started by Seabus, 09 Oct 2011
2
posts
2134
visits
Last post by PetarP
12 Oct 2011
Admin
?
OpenAccessLinqDataSource vs OpenAccessDataSource
Started by Steve, 06 Oct 2011
2
posts
2156
visits
Last post by Zoran
11 Oct 2011
Admin
?
association error
Started by Chris , 21 Sep 2011
7
posts
2006
visits
Last post by Ady
07 Oct 2011
Admin
?
Fluent Api and Profiler
Started by Piotr Jarocki, 22 Sep 2011
12
posts
2395
visits
Last post by PetarP
06 Oct 2011
Admin
?
Some conflicts with foreign key?
Started by Jürgen, 03 Oct 2011
2
posts
2079
visits
Last post by Ivailo
06 Oct 2011
Admin
?
Problem with association insert
Started by Patrick, 03 Mar 2011
4
posts
2265
visits
Last post by gmendez
05 Oct 2011
?
Compiling always doing full-rebuild with OA
Started by Chris , 21 Sep 2011
7
posts
3217
visits
Last post by Serge
03 Oct 2011
Admin
a
Refresh() method not working?
Started by Gianni Araco, 17 Sep 2011
14
posts
3601
visits
Last post by Zoran
03 Oct 2011
Admin
?
Problems with New Domain Model and send parameters
Started by Alex, 23 Jul 2010
4
posts
4034
visits
Last post by Damyan Bogoev
03 Oct 2011
Admin
New thread