CSS Styles not visible

4 posts, 0 answers
  1. Thomas J.
    Thomas J. avatar
    3 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 13 May 2008 Link to this post

    I'm using a page layout with several rich-text site columns. The field controls which are using the MOSS ootb rich-text editor are displaying my custom styles which are defined in the HtmlEditorCustomStyles.css files. However the field control which is using the radEditor is not displaying theses styles.
    I do not have a CssStyles.css file in the ...\RadControls\Editor folder.

    Any ideas how I can configure the radEditor to use the styles which are defined in the HtmlEditorCustomStyles.css file?
  2. George
    Admin
    George avatar
    859 posts

    Posted 15 May 2008 Link to this post

    Hi Thomas,

    Please review the following articles:

    I hope this helps.

    Sincerely,
    George
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center

  3. Rasmus Glad Romlund
    Rasmus Glad Romlund avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2007

    Posted 29 May 2008 Link to this post

    Previously i used the following entry to the ConfigFile.xml, which in my oppinion is somewhat cleaner:

    <property name="CssFiles">
        <item>/Style%20Library/Creuna/Includes/CssEditor.css</item>
        <item>/Style%20Library/Creuna/Includes/RadEditor.css</item>
      </property>

    But since v. 5 i cant get it to work, is this not supported anymore?

    Regards.
  4. George
    Admin
    George avatar
    859 posts

    Posted 30 May 2008 Link to this post

    Hi Rasmus,

    Please review the following KB article that shows how to achieve the desired behavior:
    http://www.telerik.com/support/kb/article/b454K-htb-b454T-a-b454c-cbetemdget.aspx


    I hope this helps.

    Sincerely,
    George
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top