Create web api service with Azure database

2 posts, 0 answers
  1. Benjmain
    Benjmain avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2014

    Posted 12 Dec 2014 Link to this post

    Why cant I select my table? Nothing happends when I try to click. Works if I connect trough another database but not Azure.
  2. Viktor Zhivkov
    Viktor Zhivkov avatar
    290 posts

    Posted 16 Dec 2014 Link to this post


    Can you be more specific about the issue you are experiencing?
    Do you have issues selecting your data model on the first page of Add Service wizard?
    If you do please check that you have build successfully the assembly that contains your model before running the wizard. Also if you are using both Telerik Data Access Visual Studio add-in together with our NuGet packages, make sure that both are the same version.

    In case you cannot select a specific Entity type on the third page because it is disable - please hover over the disabled item and wait for the tooltip to appear - it will contain information about the reasons why you can't use it.

    If you are experiencing a different issue, please provide us with details about:
    • your data model
    • steps that you are taking to reproduce the problem
    • what is the error (if any) that you are experiencing

    We are looking forward your feedback to see if you were able to resolve the issue or you need any further assistance.

    Viktor Zhivkov
    OpenAccess ORM is now Telerik Data Access. For more information on the new names, please, check out the Telerik Product Map.
  3. DevCraft banner
Back to Top