CoverFlow : The images doesn't appears sometimes

5 posts, 0 answers
  1. Suzi
    Suzi avatar
    85 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 16 Oct 2009 Link to this post


    Il use the CoverFlow control. It is really strange, sometimes I see all my images, but the most part of the time,
    I don't see some or all images, and I see the default loading images instead. The loading image doesn't disappear
    and I need to do F5 to see my images. My Images should appear after a moment normally, no ?

    Could you explain me what I should do to correct that ?

    And also, an other question : Is it possible to change the default loading image to my loading image ?

    Thank you in advance,


  2. Hristo Borisov
    Hristo Borisov avatar
    298 posts

    Posted 17 Oct 2009 Link to this post

    Hello Suzi,

    What version of the control do you use? Since you say that there is a loading image I take it for granted that you use our previous version from Q2 Service Pack 1. We plan to change the current implementation of the control and introduce a new CoverFlow control built from scratch. The control is specifically built for Silverlight 3, so you will have a lot of features introduced. The loading image is changed to a loading animation. Unfortunately, there is no current support of changing the loading animation without changing the control template. To learn more about our new CoverFlow control which currently has a beta version click here.

    If you have any other questions please get back to us.

    Best wishes,
    Hristo Borisov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. frederic szymczak
    frederic szymczak avatar
    9 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 19 Oct 2009 Link to this post

  5. Suzi
    Suzi avatar
    85 posts
    Member since:
    Mar 2008

    Posted 19 Oct 2009 Link to this post

    Oh, yes sorry, I was using the previous version. So, I have to try with this one ? 2009.2.1009 ?

  6. Ben Hayat
    Ben Hayat avatar
    892 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 19 Oct 2009 Link to this post

    Suzi, you can download the Q3 beta and create a "Separate" installation and then test the new CF from the beta. It's real nice.

    Hope this helps!
Back to Top
DevCraft banner