Couldn't add sub report to the report designing page

2 posts, 0 answers
  1. zak
    zak avatar
    1 posts
    Member since:
    May 2011

    Posted 16 Dec 2015 Link to this post


    I was creating a new report which having sub-report.

    After final update for telerik report (Capture_3).

    But i couldn't find the tool sub-report in toolbox on designer page (Capture_2).

    And later i have noticed that the report designed before the update when i was using telerik report version Q3 of 2012, 

    now showing the error on opening that page as shown in attached file below (Capture_1).

    Does telerik removed the sub report option from the designer or any other tool is there same as sub report.


    With Regards,

    Mohammed Rafsanjany

  2. Stef
    Stef avatar
    2923 posts

    Posted 17 Dec 2015 Link to this post

    Hi Mohammed,

    Below is a quote from my posts in your support ticket on the same question.
    "The VS Toolbox item loads only the items from the greatest version of Telerik Reporting installed on the machine. If the report opened in the VS Report Designer is not upgraded, the Vs Toolbox will not be loaded.

    Having the above into account, please test running the Upgrade Wizard in the project, and restart VS.


    Please test creating a new ClassLibrary project and add a new Telerik Report to test if the VS Toolbox is loaded with Telerik Reporting items. If not, please check Telerik Reporting Toolbox items are missing.

    Please let us continue the discussion in one of both threads in order to keep a better track on the exchanged information.

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top