Controls on page become unresponsive once window is closed

7 posts, 0 answers
  1. -DJ-
    -DJ- avatar
    263 posts
    Member since:
    Oct 2004

    Posted 15 Mar 2009 Link to this post

    Hi guys,

    I'm facing a really weird window problem.
    I open a window, I close the window.

    All controls on the page that were covered by the window are now unaccessible.
    Controls that were not covered by the window are still accessible.
    If I move the window around before closing it, then the controls that were behind the window when it was closed are unaccessible.

    So it seems definitely linked to window position on closing.
    And it's absolute, if the window covers half a textbox, then I can get focus to the texbox by placing the cursor in the other half, while the half that was covered by the window is ... yes you guessed it, unaccessible.

    The content itself in the window doesn't seem to matter. I tried using an empty window and the result was the same.

    Please note that (at least in my project) this is a global problem with the window and applies to all browsers.
    I've tested this in IE, FF, Opera, Chrome and Safari.

    I double checked this by updating another project to Q1 2009, and the result is the same there.

    Regards,
    -DJ-

  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    Hello -DJ-,

    You are the first to report such problem and for the time being I cannot tell what might be the reason for it. Could you please open a support ticket and send me a project where I can reproduce this issue? Once I have a better view over your case, I will do my best to provide you with a solution.


    All the best,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. -DJ-
    -DJ- avatar
    263 posts
    Member since:
    Oct 2004

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    Hi Georgi,

    It seems I am indeed dealing with a few unique problems. I will put together a simple demo project and open a support ticket if these anomalies will still be existing there.

    If not I'll try to track possible reasons for these anomalies in my real project for a while longer.

    Regards,
    -DJ-
  5. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    OK DJ,

    I will be expecting your project.


    Best wishes,
    Georgi Tunev
    the Telerik team


    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. -DJ-
    -DJ- avatar
    263 posts
    Member since:
    Oct 2004

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    Thanks Georgi,

    Project created and posted.
    Your ticket ID is : 197754

    Regards,
    -DJ-



  7. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    Hi again DJ,

    I just answered your support ticket. The problem is due to a bug on our side that occurs when you have animation set along with Overlay=true. We will fix this for the next update.


    Best wishes,
    Georgi Tunev
    the Telerik team


    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  8. -DJ-
    -DJ- avatar
    263 posts
    Member since:
    Oct 2004

    Posted 16 Mar 2009 Link to this post

    Thank you Georgi,

    I just removed the overlay=True statement and everything is now working perfectly.

    Regards,
    -DJ-
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017