ContextMenu OOB not working

3 posts, 1 answers
  1. Georgi
    Georgi avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 28 Apr 2010 Link to this post

    My problem is similar to this one with that difference I am using SL4 and RadControls_for_Silverlight_2010_1_0309_TRIAL build.
    I downloaded the sample application attached in that thread and it worked ( with ddl version 2009.3.1313.1040 ) but when i add dlls version 2010.1.422.1030 it just stop working. Can you help me?
  2. Answer
    Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 29 Apr 2010 Link to this post

    Hello Georgi,

    As I can see the problem is the DLL's that you are referencing. You are referencing our SL3 DLL's into a SL4 project. I believe the application is not working correctly not only in OOB but in the browser as well. The last two digits of the version are showing the Silverlight version they are build against. You need this version 
    2010.1.422.1040 .

    You can download them from here. Let me know if you still have problems.

    Regards,
    Boyan
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. DevCraft banner
  4. Georgi
    Georgi avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 29 Apr 2010 Link to this post

    Everything works fine, thanks.
Back to Top