Characters missing from PDF when viewed in viewer

2 posts, 0 answers
  1. Ross
    Ross avatar
    3 posts
    Member since:
    Jul 2011

    Posted 14 Feb 2013 Link to this post

    I'm generating a pdf from a telerik report on the server and then displaying it in the pdf viewer to the user.

    My problem is that when the pdf is viewed in the viewer, there are a number of characters missing. Surprisingly the most commonly missing character is 't'. For instance 'options' has become 'opon', 'http' turns into 'hp' and 'contribution' becomes 'contribuon'. Seems to me like it has something against showing 'tt' and 'ti' from the examples that I have seen.

    I have checked the pdf file for these problems but the pdf file is correct and using the pdfviewer I am actually able to save the pdf on screen to a pdf file and it displays correctly. I have also visited the PDFViewer online demo on this website and have used it to open the same pdf document and have had exactly the same results.

    Please can you supply some help to get around this issue, hopefully with a work around :)

    Thanks in advance.
  2. Petya
    Petya avatar
    973 posts

    Posted 15 Feb 2013 Link to this post

    Hi Ross,

    We have not had such problem reported before and I was unable to reproduce it. Can you please open a support ticket and send us a file which replicates the behaviorr?

    I'm looking forward to hearing from you.
    All the best,
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top