Can't find Teleik references

6 posts, 0 answers
  1. Brew Hutch
    Brew Hutch avatar
    56 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 21 Mar Link to this post

    Hi,

    I'm following this instruction below to add references. Unfortunately I'm not seeing Telerik references. I'm also attaching a screenshot.

    http://docs.telerik.com/windows-universal/installation-and-deployment/uwp/radcontrolsforuwp-introduction-createapp

    What am I doing wrong? Any idea?

     

    Thanks,

    Brew

     

  2. Tsvyatko
    Admin
    Tsvyatko avatar
    833 posts

    Posted 22 Mar Link to this post

    Hi Brew,

    I assume you have used only the zip hotfix. It does contain only the binaries and does not register the extension SDKs in Visual Studio and you should add the binaries manually. You can find the binaries required for each control in its gettting started section, for eg. - http://docs.telerik.com/windows-universal/controls/radcalendar/gettingstarted

    Regards,
    Tsvyatko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Brew Hutch
    Brew Hutch avatar
    56 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 22 Mar in reply to Tsvyatko Link to this post

    Hi Tsvyatko,

    Actually I was using the full zip or even *.msi. But SDKs was not registered automatically. I had to do it manually. Both are in C:\Program Files (x86)\Telerik\UI for Universal Windows Platform Q1 2016\Binaries\VSIX

    Brew

  5. Tsvyatko
    Admin
    Tsvyatko avatar
    833 posts

    Posted 24 Mar Link to this post

    Hello Brew,

    Thank you for sharing this additional information. Could you share some additional information regarding the Windows as the Visual studio versions as well as some restrictions on the windows account you are using so we can track this issue from our side. Also could you confirm that installing the VSIX manually makes adds them to Visual Studio?

    Regards,
    Tsvyatko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  6. Brew Hutch
    Brew Hutch avatar
    56 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 24 Mar in reply to Tsvyatko Link to this post

    Windows10

    Visual Studio Professional 2015 Ver 14.0.24720.00 Update 1

    .NET Framework 4.6.01038

    I'm using Admin account and confirming it works with manual addition.

     

  7. Tsvyatko
    Admin
    Tsvyatko avatar
    833 posts

    Posted 28 Mar Link to this post

    Hello Brew,

    Thank you for this additional information. We have tried to reproduce this behavior from our side, unfortunately with no success. The alternatives are to try repair the installer or you the VSIX packages like you have done.

    If you encounter any further issues or have questions, do not hesitate to contact us.

    Regards,
    Tsvyatko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top
DevCraft banner