Build is broken (for me at least)

5 posts, 0 answers
  1. Sergei
    Sergei avatar
    44 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 19 Aug 2014 Link to this post

    I attempt to build a hybrid app for Android platform, select the "App package" option, click "Next" and arrive to the "build in progress" screen where it gets stuck on forever. Note the script error in the log right after the build has started.




  2. Sergei
    Sergei avatar
    44 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 19 Aug 2014 in reply to Sergei Link to this post

    Apparently the images were not included in the post, I am attaching them here as files.
  3. Sergei
    Sergei avatar
    44 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 19 Aug 2014 Link to this post

    BTW, that's a brand new project. I have tried to build the DeviceInfo demo project and a clone of https://github.com/Telerik-Verified-Plugins/Toast-DemoApp. Both exhibit the same issue.
  4. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 19 Aug 2014 Link to this post

    Hi Sergei,

    There was an issue on our live servers for a while but it should now be fixed. Would you please try building your app again and let us know the results.

    Thank you in advance for your cooperation.

    Regards,
    Tina Stancheva
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  5. Sergei
    Sergei avatar
    44 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 19 Aug 2014 in reply to Tina Stancheva Link to this post

    Yes, works now. Thank you!
Back to Top