Build button disabled

3 posts, 0 answers
  1. Service
    Service avatar
    4 posts
    Member since:
    Oct 2013

    Posted 14 Nov 2014 Link to this post

    After publishing to apple store and choosing a provision the Build button is disabled. What am i doing wrong?
  2. Tina Stancheva
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 17 Nov 2014 Link to this post


    The build button is usually disabled when there is an error with the provisioning profile or the app settings. In Visual Studio in the Publish dialog next to the application identifier of your app, you should see a small black icon with an "x". If you hover over that icon, you should see the error detected in your app.

    I attached a snapshot demonstrating an app where the application identifier of the app doesn't match the bundle identifier specified in the provision. The App ID associated with the provision is displayed under the Provision drop down in the Publish dialog, so please make sure that your app identifier matches the App ID in the profile if you see such an error on your side.

    If the error you get is different, please provide us with more details about what you see on your side - you can attach a snapshot similar to mine so that we can guide you further.

    Tina Stancheva

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

  3. Service
    Service avatar
    4 posts
    Member since:
    Oct 2013

    Posted 17 Nov 2014 in reply to Tina Stancheva Link to this post


    I checked and the name was ok, but eith uppercase chars. I guess that is not allowed.
    The application builds now, thanks.
Back to Top