Broken RadButton on IE

4 posts, 0 answers
  1. Darryl
    Darryl avatar
    3 posts
    Member since:
    Aug 2011

    Posted 24 Oct 2011 Link to this post

    Hello,

    I was wondering if anyone is experiencing this issue? The RadButtons on my application are broken when I use IE.  Attached is a sample of how it looks like on IE.  On other browsers FF and Chrome, they look fine.

    The only CSS stylings that affects the DIV that the buttons are on is a top-margin and a left-margin styling.
  2. Princy
    Princy avatar
    17421 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 24 Oct 2011 Link to this post

    Hello Darryl,

    Check the following help documentation which explains how to fix the RadButton issues in IE.
    RadButton known issues in IE6 and IE7.

    Thanks,
    Princy.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. JR
    JR avatar
    11 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 16 Nov 2011 Link to this post

    I some what experience similar issue...  However I'm using IE9.  Attached is the image of the buttons.  BTW this only happens when I also have raddatepicker on the same form.  Please provide a solution. Thanks.
  5. Slav
    Admin
    Slav avatar
    1355 posts

    Posted 18 Nov 2011 Link to this post

    Hello,

    Please refer to your original forum thread on the encountered problem, in which I have already provided an answer. I would suggest continuing our discussing there so that it is easier to follow. This will lead to easier understanding of the exact problem and we'll be able to suggest a working solution faster.

    Regards,
    Slav
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
Back to Top