Broken intellisense after adding TileView and RadialGauge to the project

2 posts, 0 answers
  1. Murali
    Murali avatar
    8 posts
    Member since:
    May 2013

    Posted 30 May 2013 Link to this post

    No errors pop during the installation of Telerik WPF suite that I remember.

    I noticed, after installing the Telerik controls and adding a few of the controls to my WPF project, intellisense stopped working.

    I am using VS2012 Ultimate, and intellisense works for other (small test projects) with Telerik controls in it.

    I verified, edits I've got in my project from the last check-in are just Telerik controls.  Any known issues that anyone have to share about this weirdness?  Much appreciated!!
  2. Tina Stancheva
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 03 Jun 2013 Link to this post

    Hi Murali,

    Unfortunately we haven't encountered this issue before and therefore we'll need your assistance in getting to the bottom of this. Do you think you can send over the solution where you experience these issues? Also, can you please confirm if you're using RadControls for WPF 2013.1.403. If you are, you can try and replace them with the Q2 2012 Beta version that was release last week.

    Also, can you please make sure that you've referenced all assemblies required by the RadTileView and RadGauge controls? You can find their list here.

    Also, there was an issue in VS2012 related to the usage of an alias in xaml that points to a namespace outside the schema (in our case outside namespace. This issue breaks the intellisense only while using such alias but it should work with everything else.

    Tina Stancheva

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top