bizarre html additions with a RAD PageView

4 posts, 0 answers
  1. mww
    mww avatar
    257 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 20 Oct 2008 Link to this post

    for some reason my HTML is being randomly changed inside a RADPageView control.  For no apparent reason I suddenly get a whole load of &nbsp added.  Heres what was just created

    <telerik:RadTabStrip ID="RadTabStrip1" SelectedIndex="0" runat="server"   
                            MultiPageID="RadMultiPage1" Skin="WebBlue" CausesValidation="False"  > 
                         <Tabs> 
                           <telerik:RadTab runat="server" Text="Notes" PageViewID="PageView1"   
                                 Selected="True">  
                           </telerik:RadTab> 
                           <telerik:RadTab runat="server" Text="Rider" PageViewID="PageView2" > 
                           </telerik:RadTab> 
                           <telerik:RadTab runat="server" Text="Biography" PageViewID="PageView3" > 
                           </telerik:RadTab> 
                         </Tabs> 
                        </telerik:RadTabStrip> 
                        <telerik:RadMultiPage id="RadMultiPage1" runat="server" SelectedIndex="1">  
                          <telerik:RadPageView id="Pageview1" runat="server">  
                                
     
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                                
     
                              <rad:RadTextBox ID="RadTextBoxArtistNotes" runat="server" Height="410px"   
                                  Skin="Web20" Width="550px"></rad:RadTextBox> 
                                
     
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                                
     
                          </telerik:RadPageView> 
                          <telerik:RadPageView id="Pageview2" runat="server">  
                                
     
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                                
     
                              <rad:RadTextBox ID="RadTextBoxArtistRider" runat="server" Height="410px"   
                                  Skin="Web20" Width="550px"></rad:RadTextBox> 
                                
     
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                                
     
                          </telerik:RadPageView> 
                          <telerik:RadPageView id="RadPageView3" runat="server">  
                                
                                
     
                                
     
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                              <telerik:RadEditor ID="RadEditorBiography" Runat="server" Skin="Web20"   
                                  ToolsFile="ArtistToolsFile.xml" Width="550px">  
                                  <content> 
    </content></telerik:RadEditor> 
                                
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;   
                                
     
     
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;  
                                
     
     
                          </telerik:RadPageView> 
                        </telerik:RadMultiPage> 
     this is weird, has anyone else experienced something like it before ?
  2. Dimo
    Admin
    Dimo avatar
    8333 posts

    Posted 20 Oct 2008 Link to this post

    Hi Mark,

    The issue is related to Visual Studio 2008 and third party controls. Please try updating VS to the latest version.

    http://forums.asp.net/t/1185266.aspx

    http://blogs.telerik.com/VladimirEnchev/Posts/08-05-13/Visual_Studio_2008_SP1_Beta_is_now_available.aspx

    Kind regards,
    Dimo
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. mww
    mww avatar
    257 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 20 Oct 2008 Link to this post

    I am using the latest version

    Microsoft Visual Studio 2008
    Version 9.0.30729.1 SP
    Microsoft .NET Framework
    Version 3.5 SP1

    Installed Edition: Professional
  5. Dimo
    Admin
    Dimo avatar
    8333 posts

    Posted 21 Oct 2008 Link to this post

    Hi Mark,

    Microsoft claims to have fixed the problem and in Telerik we have not managed to reproduce the &nbsp; issue with VS 2008 SP1. However, feel free to open a support ticket and send us a simple runnable project, so that we can investigate locally.

    Regards,
    Dimo
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top