Report a bug

?
Problem getting connected to an externel subversion repo in graphit
Started by rahmouni, 19 Jan 2013
4
posts
2347
visits
Last post by Stefan Dobrev
21 Jan 2013
Admin
?
Deployment Provisioning Profile AppID Wildcard Problem
Started by Richardsonke, 15 Jan 2013
2
posts
2436
visits
Last post by Yavor Georgiev
16 Jan 2013
Admin
?
Scroll view in modal
Started by Mat-Moo, 10 Jan 2013
2
posts
2464
visits
Last post by Alexander Valchev
15 Jan 2013
Admin
?
Jiterz Coffee on IOS not working using ION
Started by AR, 12 Jan 2013
2
posts
2366
visits
Last post by Ivan Ivanov
14 Jan 2013
Admin
?
platform: ios - Breaks tabs on IOS
Started by Mat-Moo, 07 Jan 2013
4
posts
2411
visits
Last post by Nikolay Tsenkov
11 Jan 2013
Admin
?
Paste Into Notepad Removes Line Breaks
Started by Richardsonke, 09 Jan 2013
2
posts
2431
visits
Last post by Kristina
10 Jan 2013
Admin
?
ListView Data-Click Event in Kendo UI Mobile v2012.3.1114 Firing Twice in Simulator
Started by Richardsonke, 07 Jan 2013
4
posts
2898
visits
Last post by Stefan Dobrev
10 Jan 2013
Admin
?
Livesync not working on android
Started by Chris, 20 Nov 2012
15
posts
2524
visits
Last post by Yavor Georgiev
09 Jan 2013
Admin
?
Graphite not loading/losing connection
Started by Don, 22 Nov 2012
12
posts
2557
visits
Last post by Stefan Dobrev
09 Jan 2013
Admin
?
Rename Refactoring - Unchecked Items Still Renamed
Started by Richardsonke, 07 Jan 2013
2
posts
2367
visits
Last post by Kristina
08 Jan 2013
Admin
?
Unhelpful Auto-Text When Adding HTML Comments
Started by Richardsonke, 07 Jan 2013
2
posts
2383
visits
Last post by Kristina
08 Jan 2013
Admin
?
Block Comment Does Not Work in HTML
Started by Richardsonke, 07 Jan 2013
2
posts
2387
visits
Last post by Kristina
08 Jan 2013
Admin
?
Checkboxes
Started by Mat-Moo, 04 Jan 2013
2
posts
2383
visits
Last post by Ivan K. Ivanov
07 Jan 2013
Admin
?
Minor Issue with commenting out a div in Graphite
Started by Jan-Dirk, 13 Dec 2012
4
posts
2383
visits
Last post by Kristina
07 Jan 2013
Admin
?
Navigating to Views with params Doesn't work in Kendo UI Mobile Build v2012.3.1114
Started by Brian, 28 Dec 2012
2
posts
3583
visits
Last post by Nikolay Tsenkov
02 Jan 2013
Admin
?
Button onclick does not fire on first click
Started by Brian, 27 Dec 2012
4
posts
2466
visits
Last post by Jordan
28 Dec 2012
Admin
?
Code Snippets in Documentation not linking
Started by Tony Vainikos, 27 Dec 2012
2
posts
2372
visits
Last post by Jordan
28 Dec 2012
Admin
?
Icenium crashed and now I have lost my entire script file...days of hard work gone. Upset customer
Started by Austin, 17 Dec 2012
6
posts
2512
visits
Last post by Deyan Varchev
25 Dec 2012
Admin
?
ChildBrowser Sample from Github does not work...
Started by Justin, 14 Dec 2012
4
posts
2509
visits
Last post by Ivan Ivanov
19 Dec 2012
Admin
?
Android simulator option appears to be broken
Started by N Mackay, 10 Dec 2012
9
posts
2475
visits
Last post by N Mackay
19 Dec 2012
New thread