Report a bug

?
Local Storage Not Cleared when switching simulators
Started by skobyjay, 20 Feb 2013
7
posts
2700
visits
Last post by Kristina
25 Feb 2013
Admin
?
Transition Slide changes the Background
Started by Aydın Mehmet, 23 Feb 2013
2
posts
2326
visits
Last post by Ivan K. Ivanov
25 Feb 2013
Admin
?
wron generated IPA file for "https://testflightapp.com"
Started by HJ, 18 Feb 2013
5
posts
2655
visits
Last post by Jordan
20 Feb 2013
Admin
?
ION Not Refreshing Properly
Started by Matt, 04 Feb 2013
4
posts
2374
visits
Last post by Yavor Georgiev
17 Feb 2013
Admin
?
New Kendo UI Mobile project gives blank (white) screen on device
Started by sideqik, 14 Feb 2013
3
posts
2548
visits
Last post by sideqik
14 Feb 2013
?
[Graphite IDE] CSS - Viewport Sizing Unrecognized
Started by Matt, 11 Feb 2013
2
posts
2348
visits
Last post by Kristina
12 Feb 2013
Admin
?
Have to click submit button multiple times after update
Started by Jesse Herrera, 08 Feb 2013
8
posts
2466
visits
Last post by Yavor Georgiev
11 Feb 2013
Admin
?
Export not working on my project
Started by Tony Vainikos, 05 Feb 2013
21
posts
2471
visits
Last post by Kristina
11 Feb 2013
Admin
?
RequireJS with v1.1 was fine. What about ver1.2 ?
Started by YongKoo Kang, 10 Feb 2013
3
posts
2350
visits
Last post by YongKoo Kang
10 Feb 2013
?
Graphite gives one error. Mist a different one!
Started by Damian, 20 Dec 2012
9
posts
2423
visits
Last post by iliev
08 Feb 2013
Admin
?
Conditional Statements in Kendo Templates Confuse Code Analysis and Auto-Text
Started by Richardsonke, 07 Feb 2013
2
posts
2650
visits
Last post by Stefan Dobrev
08 Feb 2013
Admin
?
Delete Solution misspelling
Started by will, 23 Jan 2013
2
posts
2339
visits
Last post by iliev
07 Feb 2013
Admin
a
Problem with Commit in Graphity after update to v1.2
Started by Tonci , 06 Feb 2013
6
posts
2371
visits
Last post by Tom
06 Feb 2013
a
Simulator is not working after update to v1.2
Started by Tonci , 06 Feb 2013
3
posts
2346
visits
Last post by Tonci
06 Feb 2013
?
Archive upload on Icenium Mist
Started by Jeremy, 04 Feb 2013
4
posts
2387
visits
Last post by Nikolay
06 Feb 2013
Admin
?
Errors building for iOS
Started by Richardsonke, 25 Jan 2013
12
posts
2594
visits
Last post by Jordan
29 Jan 2013
Admin
?
Ajax call on Jelly Bean not working
Started by Marcus, 03 Jan 2013
8
posts
3548
visits
Last post by Marcus
23 Jan 2013
?
Version button doesn't refresh when changing device in Graphite Simulator
Started by N Mackay, 21 Jan 2013
2
posts
2338
visits
Last post by Kristina
21 Jan 2013
Admin
?
github folders not appearing
Started by will, 18 Jan 2013
2
posts
2385
visits
Last post by Ivan
21 Jan 2013
Admin
?
Problem getting connected to an externel subversion repo in graphit
Started by rahmouni, 19 Jan 2013
4
posts
2347
visits
Last post by Stefan Dobrev
21 Jan 2013
Admin
New thread