Report a bug

?
Error 500
Started by Luiz, 31 Mar 2014
2
posts
27
visits
Last post by Anton Dobrev
01 Apr 2014
Admin
?
iOS 7 soft keyboard hides input elements
Started by Ryan, 11 Mar 2014
3
posts
480
visits
Last post by Ryan
30 Mar 2014
?
Fail to clone repo from github
Started by danteng, 28 Mar 2014
2
posts
197
visits
Last post by Pavel Kolev
28 Mar 2014
Admin
?
simulator errors
Started by Michael, 20 Feb 2014
8
posts
53
visits
Last post by Michael
19 Mar 2014
?
The push notification plugin is not initialized
Started by Bo, 17 Jul 2013
6
posts
2550
visits
Last post by Adrian
13 Mar 2014
?
Scrolling up in a ListView with endlessScroll skips to the start of the last page
Started by Don, 01 Mar 2014
6
posts
128
visits
Last post by Kiril Nikolov
06 Mar 2014
Admin
?
ListView loadMore errors
Started by Don, 16 Feb 2014
5
posts
138
visits
Last post by Petyo
03 Mar 2014
Admin
?
Kendo mobile scroller works fine on Android, but not working on iOS
Started by Nima, 25 Feb 2014
2
posts
238
visits
Last post by Kiril Nikolov
26 Feb 2014
Admin
?
Android splashscreen weirdness
Started by Ryan, 14 Feb 2014
5
posts
271
visits
Last post by Kaloyan
25 Feb 2014
Admin
?
Key F12 to jump to function not working in some cases
Started by Jan-Dirk, 17 Feb 2014
6
posts
48
visits
Last post by Jan-Dirk
24 Feb 2014
?
Problems with Drawer and AppBuilder simulator
Started by Relez, 19 Feb 2014
4
posts
140
visits
Last post by Steve
21 Feb 2014
Admin
?
Galaxy S4 listview ignoring click event
Started by Ryan, 20 Feb 2014
2
posts
106
visits
Last post by Ryan
20 Feb 2014
a
All files showing in Mobile
Started by meera, 19 Feb 2014
3
posts
33
visits
Last post by meera
20 Feb 2014
?
Ios on beforeSend setRequestHeader, btoa issue
Started by Bimar, 19 Feb 2014
2
posts
242
visits
Last post by Steve
20 Feb 2014
Admin
a
Getting server error accessing project from co-workers website
Started by Ron, 18 Feb 2014
3
posts
38
visits
Last post by Ron
20 Feb 2014
?
can't delete file
Started by Michael, 18 Feb 2014
2
posts
28
visits
Last post by Michael
18 Feb 2014
?
Debugging and deploying my app
Started by Relez, 12 Feb 2014
2
posts
141
visits
Last post by Steve
17 Feb 2014
Admin
?
Done building, successfully deployed, but INSTALL_FAILED_INVALID_APK
Started by Jan-Dirk, 06 Feb 2014
7
posts
171
visits
Last post by Jan-Dirk
17 Feb 2014
?
App exits on hide on Android
Started by Ryan, 05 Feb 2014
6
posts
69
visits
Last post by Iva Koevska
17 Feb 2014
Admin
a
Cannot Put App On My Android Tablet - No Matter What
Started by Troy, 06 Nov 2013
3
posts
1890
visits
Last post by Troy
13 Feb 2014
New thread