Report a bug

a
Error: Uncaught SyntaxError: Unexpected token u
Started by JoPi, 30 Apr 2015
3
posts
1232
visits
Last post by Josh
05 Oct 2015
?
Missing the required key: CFBundleShortVersionString
Started by Iva, 22 Aug 2014
2
posts
951
visits
Last post by Iva
11 Sep 2014
?
Found a bug?
Started by Clemri, 31 May 2012
1
posts
3013
visits
Last post by Clemri
31 May 2012
?
Appbuilder Android builds failing with Jenkins CI
Started by Jim, 03 Dec 2016
7
posts
16
visits
Last post by Tsvetomir
09 Aug
Admin
?
Live sync Cordova not updating
Started by Matt, 02 Aug
2
posts
1
visits
Last post by Kaloyan
07 Aug
Admin
?
Version control lies about switching branches
Started by Matt, 02 Aug
2
posts
0
visits
Last post by Martin
07 Aug
Admin
?
Windows 10 Connectivity problem
Started by Cool Apps, 10 Jul
2
posts
4
visits
Last post by Garo
13 Jul
Admin
?
Error connecting, service down??
Started by ABECON Groep BV, 23 Jun
2
posts
12
visits
Last post by Anton Dobrev
23 Jun
Admin
?
Fiddler can't catch some response
Started by Arkseven, 16 Jun
3
posts
2
visits
Last post by Arkseven
16 Jun
?
Views service: radio button selection not saving
Started by Jean-Marc, 05 Mar
4
posts
20
visits
Last post by Anton Dobrev
22 Mar
Admin
?
Background Mode location is not working on iPhone
Started by Gary Hoehn, 11 Jun 2013
20
posts
5417
visits
Last post by Preslav
23 Feb
Admin
?
Upload to iTunes Connect Failed
Started by Tony Vainikos, 21 Feb 2013
6
posts
2414
visits
Last post by Anton Dobrev
17 Feb
Admin
?
Build in cloud failing
Started by fr3dom, 30 Jan
3
posts
53
visits
Last post by Garo
01 Feb
Admin
?
Error showing while installing App Builder
Started by Madhav, 20 Jan
2
posts
6
visits
Last post by Preslav
25 Jan
Admin
?
Appbuild error with Sublime Text 3
Started by Jean, 08 Jan
6
posts
13
visits
Last post by Garo
20 Jan
Admin
?
My code is being reseted despite being connected with the repository
Started by Patsy, 16 Jan
2
posts
5
visits
Last post by Preslav
19 Jan
Admin
?
Plugin ID not found in marketplace
Started by Jin, 02 Sep 2016
4
posts
25
visits
Last post by Garo
16 Jan
Admin
?
Error: AppBuilder keeps showing blank screen on OSX 10.12.1
Started by Oscar, 13 Dec 2016
4
posts
15
visits
Last post by Oscar
13 Dec 2016
a
Plugin for VS not working
Started by Matjaž, 05 Dec 2016
2
posts
13
visits
Last post by Preslav
08 Dec 2016
Admin
?
Companion App issue with Nativescript demos
Started by RoadBang, 05 Nov 2016
6
posts
7
visits
Last post by Garo
22 Nov 2016
Admin
New thread