AppBuilder Windows client

?
pushwoosh plugin
Started by Tamir, 27 Jan 2014
8
posts
281
visits
Last post by Tina Stancheva
22 Apr 2014
Admin
?
MAP API KEY MISSING
Started by Vivek Kumar, 09 Apr 2014
17
posts
336
visits
Last post by Anton Dobrev
22 Apr 2014
Admin
?
config.xml mentioned in PhoneGaps documentation
Started by Henrik, 20 Feb 2013
14
posts
4234
visits
Last post by BLE
18 Apr 2014
?
Still Getting Upload Error
Started by Idan, 18 Apr 2014
6
posts
64
visits
Last post by Idan
18 Apr 2014
a
Designer Weirdness
Started by N Mackay, 06 Jan 2014
7
posts
107
visits
Last post by Iva Koevska
17 Apr 2014
Admin
?
Image does not get displayed in simulator
Started by Sylvester, 12 Apr 2014
2
posts
221
visits
Last post by Zdravko
16 Apr 2014
Admin
?
New Update - now windows client wont open
Started by Gareth, 11 Apr 2014
2
posts
24
visits
Last post by Iva Koevska
11 Apr 2014
Admin
?
Samsung GT-N7000 connected - should be
Started by Idan, 07 Apr 2014
2
posts
44
visits
Last post by Iva Koevska
10 Apr 2014
Admin
?
Upload bunary to Amazon app store
Started by Idan, 06 Apr 2014
2
posts
37
visits
Last post by Iva Koevska
09 Apr 2014
Admin
?
Window Phone 8 build
Started by Matt, 01 Apr 2014
2
posts
49
visits
Last post by Zdravko
01 Apr 2014
Admin
?
App Builder Won't Start Windows 8.1
Started by Tony Blonk, 04 Mar 2014
3
posts
251
visits
Last post by Zdravko
01 Apr 2014
Admin
a
InAppBrowser plugin behaving differently: window.open vs. _blank
Started by Tim S., 04 Jan 2014
5
posts
4546
visits
Last post by Zdravko
01 Apr 2014
Admin
?
Debugging in simulator crashing the simulator
Started by Matt, 27 Mar 2014
4
posts
251
visits
Last post by Iva Koevska
31 Mar 2014
Admin
?
Barcode for EAN 13
Started by Parthesh, 26 Mar 2014
2
posts
65
visits
Last post by Zdravko
31 Mar 2014
Admin
?
how to start app on end of the phone call
Started by Ajay, 25 Mar 2014
2
posts
56
visits
Last post by Zdravko
27 Mar 2014
Admin
?
Bug in AppBuilder simulator's rendering of HTML/CSS
Started by Bruce, 21 Mar 2014
2
posts
75
visits
Last post by Pavel Kolev
24 Mar 2014
Admin
?
WinPhone version does not display camera images
Started by Jonas, 19 Mar 2014
3
posts
45
visits
Last post by Jonas Eriksson
24 Mar 2014
?
Cannot open local audio file
Started by Mathieu, 18 Mar 2014
2
posts
215
visits
Last post by Kaloyan
21 Mar 2014
Admin
?
FileTransfer.upload give error code 1 and 3.
Started by Ajay, 19 Mar 2014
2
posts
1822
visits
Last post by Zdravko
21 Mar 2014
Admin
?
iOS can't no more build with provision
Started by Jeelig, 18 Mar 2014
4
posts
87
visits
Last post by Iva Koevska
20 Mar 2014
Admin
New thread