appBuilder and ipad problem

2 posts, 0 answers
  1. netser
    netser avatar
    1 posts
    Member since:
    Mar 2015

    Posted 04 Mar 2015 Link to this post

    Hello,
    I'm trying to debug some errors on my web site in ipad environment.
    From some reasons I can't debug it on Mac  and I tried this solution- http://blog.falafel.com/ios-web-inspector-on-windows-with-telerik-appbuilder/
    The problem that my appBuilder "cannot find connected device" although I can see on my desktop that the ipad is connected to my computer (win 7). 
    I tried to install ITune but that not solve my problems.
    Any Ideas?
    Thank 
  2. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 09 Mar 2015 Link to this post

    Hello,

    I am not sure what might be causing the issues you are experiencing. There is known issue with iOS devices connectivity to the Windows client of AppBuilder. However, if this is indeed the issue, reconnecting the device should resolve it.

    If that, however, is not the case, we will need more information in order to further investigate it. Can you please send over the following information:

    • Can you see the device in iTunes?
    • Which iTunes version your machine is running?
    • When you connected the iOS device the first time, were you prompted to confirm your computer should be trusted?
    • What is the device model and OS?
    • Are you connecting your device directly to the Windows 7 machine you are running? Specifically, I need to know if the Windows 7 machine the AppBuilder client is running on is a virtual machine.
    • Can you send us the AppBuilder logs? They are located in the %localappdata%\Telerik\BlackDragon\Logs folder.

    Thank you in advance for the additional details.


    Regards,
    Tina Stancheva
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
Back to Top