App Builder - ' ERROR: Start Page at 'www/index.html' was not found '

2 posts, 0 answers
  1. Kendrick
    Kendrick avatar
    2 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 05 May 2014 Link to this post

    When "Building and Deploying" in the Windows Client for IOS , the app gets deployed with no problems.
    However If i do a deploy from the command line and I try to open the app on the iphone , I get the following error.

    ' ERROR: Start Page at 'www/index.html' was not found '
  2. Todor
    Admin
    Todor avatar
    63 posts

    Posted 06 May 2014 Link to this post

    Hello Kendrick,

    I was not able to reproduce the issue using the latest version of AppBuilder (ver 2.1 build 2014.1.409.2) and AppBuilder CLI (ver 2.1.0-40). I've used a freshly created Kendo UI project for testing and iPad with iOS 7.

    Please make sure that you are using the latest versions of our tools. I suggest that you completely uninstall our cli tools using

    $ npm rm -g appbuilder

    then navigate in Windows Explorer to this path:

    %homedrive%%homepath%\.appbuilder-cli

    and delete all files in there. After that, install them back using

    $ npm i -g appbuilder

    If this does not help, please create a small project that reproduces the issue and send it to us to help us investigating the problem further.

    Regards,
    Todor
    Telerik
    Share what you think about AppBuilder and Telerik Platform with us in our feedback portal, so we can become even better!
     
Back to Top