ajaxloadingpanel not showing up

Thread is closed for posting
4 posts, 0 answers
  1. Osmon
    Osmon avatar
    10 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 04 Oct 2010 Link to this post

    Hi,
              I have a page with grid having the radUpload inside. Everything is configured and working. Now, this page is a content page. So, everything is basically inside a ajaxpanel.
              Issue is that if i use the ajaxmanager in the master page. The loading panel shows up but if i use the ajaxpanel then only for this content page the loading panel does not show up automatically. 
              I assume the issue is due to the radUpload. So, what am i suppose to do ?

    Thanks,

    Regards,

    Osman
  2. Iana Tsolova
    Admin
    Iana Tsolova avatar
    3388 posts

    Posted 07 Oct 2010 Link to this post

    Hi Osmon,

    Can you confirm that you have RadAjaxLoadingPanel control in the content page and that its ID is set to the RadAjaxPanel LoadingPanelID property? Also can you specify if the loading panel is displayed for specific actions and not for others?

    Sincerely yours,
    Iana
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Osmon
    Osmon avatar
    10 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 07 Oct 2010 Link to this post

    Hi,
        As i mentioned that its a content page so ajaxpanel or ajaxmanager is in the master page and the loadingpanle is also in the master page. Also, it does show up on the other content pages. Deafult loadingpanel id ext is configured and works on other content pages.
          The issue is PROBABLY radupload exist on this content page. Although i do have a ajaxpanel on  the content page as well. If you suggest, i can also put the loadingpanel on the content page as well.
            Let me know, what to do. Thanks,

    Regards,

    Osman
  5. Iana Tsolova
    Admin
    Iana Tsolova avatar
    3388 posts

    Posted 07 Oct 2010 Link to this post

    Hi Osmon,

    Indeed, you can try adding additional loading panel for the content page with the separate RadAjaxPanel and configure it so it uses the new RadAjaxLoadingPanel. Check it out and let me know if it makes any diference. If the problem persists, you can share the problematic pages code for further check.

    Best wishes,
    Iana
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top