Ajax issue for SharePoint

3 posts, 1 answers
  1. salman
    salman avatar
    15 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 09 Jul 2008 Link to this post


    I have hosted a RadSchduler as a composite control in the SharePoint 2007.  It works fine without Ajax.  However, when I integrated with RadAjaxPanel, it will do something at first time and then it's kind of hung.  Each time I manually referesh the page, it will work only once than it won't do anything.   Do you know what could be the issue here?

    I have hosted RadScripManager at the masterpage and RadAjaxPanel and RadAjaxLoadingPanel at the page where RadSchdular is hosted.

    I've also register the Telerik.Web.UI.WebResource.axd in the web.config.

    Any suggestions would be appereciated.

    Thank you,
  2. Answer
    Rosen avatar
    3216 posts

    Posted 14 Jul 2008 Link to this post


    Unfortunately I was unable to recreate this behavior. Therefore it will be highly appreciated if you can send us(attached to a formal ticket) a small working project in which this behavior can be reproduced.

    Meanwhile I have attached a simple webpart with which I have tested. Please give it a spin and let us know if it helps or if I'm missing something obvious.

    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center

  3. salman
    salman avatar
    15 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 15 Jul 2008 Link to this post

    Hi Rosen,

    It's working as expected now.  The only difference I would say is that I'm using your EnsureUpdatePanelFixups method and the RadScriptManager is hosted on the same page instead of hosting on the MasterPage as I had it before. 

    Thank you for your help!
Back to Top