3rd nested menu not showing

2 posts, 0 answers
  1. Chris Du
    Chris Du avatar
    4 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 19 Mar 2014 Link to this post

    i'm using the radmenu and the 3rd nested menu is not showing.... can someone help?

     <radM:RadMenu
                    ID="rmUserMenu"
                    AppendDataBoundItems="True"
                    Skin="Intranet"
                    runat="server"
                    Width="100%"
                    DefaultGroupSettings-OffsetX="20">
                    <Items>
                        <radM:RadMenuItem
                            runat="server"
                            Text="Referral"
                             NavigateUrl="~/Referral.aspx">                        
                        </radM:RadMenuItem>
                        <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem5"
                            runat="server"
                            Text="New"
                                NavigateUrl="~/new.aspx?i=0">
                        </radM:RadMenuItem>
                        <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem6"
                            runat="server"
                            Text="Document"
                                NavigateUrl="~/Document.aspx">
                        </radM:RadMenuItem>
                        <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem16"
                            runat="server"
                            Text="Admin">
                                <Items >
                                    <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem3"
                                        runat="server"
                                        Text="Staff"
                                        NavigateUrl="~/Staff.aspx">
                                    </radM:RadMenuItem>
                                    <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem7"
                                        runat="server"
                                        Text="Data">
                                            <Items>
                                                <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem8"
                                                    runat="server"
                                                    Text="Reason"
                                                     NavigateUrl="~/Data.aspx?i=1">                        
                                                </radM:RadMenuItem>
                                                <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem9"
                                                    runat="server"
                                                    Text="Form"
                                                     NavigateUrl="~/DataMgmt.aspx?i=2">                        
                                                </radM:RadMenuItem>
                                                <radM:RadMenuItem ID="RadMenuItem10"
                                                    runat="server"
                                                    Text="Notified"
                                                     NavigateUrl="~/DataMgmt.aspx?i=3">                        
                                                </radM:RadMenuItem>
                                               
                                            </Items>
                                    </radM:RadMenuItem>
                                </Items>
                        </radM:RadMenuItem>                                         
                    </Items>
                </radM:RadMenu>
  2. Chris Du
    Chris Du avatar
    4 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 19 Mar 2014 in reply to Chris Du Link to this post

    problem fixed by removing the filter item in the css file
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top