Installation Error

8 posts, 1 answers
  1. Chris Thierry
    Chris Thierry avatar
    138 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 22 Jun 2010 Link to this post

    Hi, I'm trying to install RadControls for Silverlight 4 and I'm having this error at the end of the installation, please check the attached image.
    Thank you.
  2. Milan
    Admin
    Milan avatar
    1989 posts

    Posted 23 Jun 2010 Link to this post

    Hello Chris Thierry,

    May I ask you to run the setup with logging enabled and send us the log file which will help us to pinpoint the problem.

    You can use the following command to enable logging:

    msiexec /i radcontrols-setup.msi /l*v .\install.log


    Regards,
    Milan
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Chris Thierry
    Chris Thierry avatar
    138 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 23 Jun 2010 Link to this post

    I'm using this file "RadControls_for_Silverlight_4_2010_1_0603_DEV.msi" to install the application, should I run it like this?

    msiexec /i radcontrols_for_silverlight_4_2010_1_0603_dev.msi /l*v .\install.log

    to be able to generate the log?
    Thank you.

  5. Milan
    Admin
    Milan avatar
    1989 posts

    Posted 23 Jun 2010 Link to this post

    Hi Chris Thierry,

    This is the correct way to run the setup with logging.


    Best wishes,
    Milan
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  6. Chris Thierry
    Chris Thierry avatar
    138 posts
    Member since:
    Jun 2010

    Posted 23 Jun 2010 Link to this post

    I'm using .net framework 4.0.
    Thank you.
  7. Erjan Gavalji
    Admin
    Erjan Gavalji avatar
    1455 posts

    Posted 24 Jun 2010 Link to this post

    Hi Chris,

    We are working on reproducing the error now. Can you please, tell us which operating system do you have?

    Kind regards,
    Erjan Gavalji
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  8. Erjan Gavalji
    Admin
    Erjan Gavalji avatar
    1455 posts

    Posted 24 Jun 2010 Link to this post

    Hi Chris,

    Let's use the parallel support ticket for the communication and update the forum thread once we find the problem and a solution for it.

    Kind regards,
    Erjan Gavalji
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  9. Answer
    Erjan Gavalji
    Admin
    Erjan Gavalji avatar
    1455 posts

    Posted 01 Jul 2010 Link to this post

    Hi all,

    To summarize, the problem was caused by missing .NET Framework 2.0 on Chris's machine. We are investigating the possibilities to handle this in the next official version of the RadControls for Silverlight installer. For the time being, the workaround is to download and install .NET Framework 2.0.

    Cheers,
    Erjan Gavalji
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top
DevCraft banner