2013 Q3 Modal View not working like previous release

2 posts, 0 answers
  1. Scott
    Scott avatar
    6 posts
    Member since:
    Dec 2011

    Posted 21 Nov 2013 Link to this post

    Hi,

    I am trying to use the Modal View as a modal message window.  The ModalView will not open at the dimensions set in the inline style if set as a percentage. The ModalView always opens at fullscreen, totally covering the view it was called from.  If I set the height and width to pixels, it will open at those settings but it does not center the screen. I didn't have this problem until I upgraded to 2013 Q3 Kendo UI v2013.3.1030. I would prefer to set it to a percentage like the demo. I have confirmed this issue in IE11, Chrome, the Ripple emulator, on a real Galaxy Note II, and a real iPhone 5.

    After going over the Kendo online demo for the Modal View again, it doesn't work the same as it did before the recent release and it doesn't style the same between the various online Kendo emulators.

    Is this new behavior expected? Did I set something up wrong?

     I have attached my files. Start up the project and click the LogIn button to see the issue.


    Thanks
  2. Kamen Bundev
    Admin
    Kamen Bundev avatar
    1532 posts

    Posted 22 Nov 2013 Link to this post

    Hi Scott,

    This was a regression that slipped in the Q3 release, check this sticky forum thread for the fixed stylesheets (the internal build mentioned is not yet available, will be later today).

    Regards,
    Kamen Bundev
    Telerik
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
Back to Top