2009 Q3 SP1 cannot add controls in VS 2008 toolbox

6 posts, 0 answers
  1. Libertad
    Libertad avatar
    53 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    the 2009 Q3 SP1 rad controls dont being added during installaton, even I've tried to add them manually but no controls could be added.
  2. Shinu
    Shinu avatar
    17764 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    Hello,

    Telerik RadControls for ASP.NET are added automatically to the Visual Studio .NET 2008 Toolbox during installation when using .NET 3.5. However if you are using the ZIP distribution or EXE installation (when using .NET 3.0 or .NET 2.0 with Visual Studio 2008), you can do this manually. Have you tried the steps described in the documentation?
    Adding RadControls to the Visual Studio 2008 Toolbox

    -Shinu.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Libertad
    Libertad avatar
    53 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    I've done it manually before and that couldn't solve the problem.
    bear in mind that I have this problem only with 2009 Q3 SP1 and the lower versions work properly.
    thans
  5. Blaize
    Blaize avatar
    88 posts
    Member since:
    Oct 2006

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    Libertad,
    Did you try resetting the toolbox? I found that working for me..
  6. Libertad
    Libertad avatar
    53 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    How do I reset the toolbox?
  7. Blaize
    Blaize avatar
    88 posts
    Member since:
    Oct 2006

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    Right-click the toolbox and click "Reset" :)

    Cheers,
    Blaize
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017