$0 symbols after save

4 posts, 2 answers
  1. Gerwin
    Gerwin avatar
    10 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 30 Mar 2012 Link to this post

    I am using version 5.1.0.0 and when i save the text then i get $0 in my text. 

    Is there a solution to this problem?
  2. Answer
    Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 02 Apr 2012 Link to this post

    Hi,

    The solution is to upgrade to the latest version of RadEditor for MOSS 5.8.14. The reported WebKit bug is fixed in the latest version of RadEditor, which supports all modern browsers.

    Best regards,
    Rumen
    the Telerik team
    Learn how the Telerik controls can be integrated in SharePoint 2007/2010 from this resource. To watch them in action, explore our online SharePoint 2010 and SharePoint 2007 demo sites.

  3. Gerwin
    Gerwin avatar
    10 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 02 Apr 2012 Link to this post

    Thank you for youre answer. How can i upgrade to the latest version?
  4. Answer
    Rumen
    Admin
    Rumen avatar
    12846 posts

    Posted 02 Apr 2012 Link to this post

    Hello,

    You can follow the instructions from this KB article in order to upgrade your controls to a newer version of the suite.

    Regards,
    Rumen
    the Telerik team
    Learn how the Telerik controls can be integrated in SharePoint 2007/2010 from this resource. To watch them in action, explore our online SharePoint 2010 and SharePoint 2007 demo sites.
Back to Top